Over ons

Fitness Prinsenbeek is een gym, waar onder professionele begeleiding getraind kan worden. Diverse cardio-apparaten zijn aanwezig en tevens kan er krachttraining gedaan worden met de Miha-cirkel. Op een pasje stellen we het gewicht in zodat er veilig en niet te zwaar getraind kan worden. Daarnaast hebben we diverse mogelijkheden om met losse materialen en de Pully (Keizer) de krachttraining uit te breiden. Trainingen dus op maat, ook bij klachten zoals bijvoorbeeld de rug of schouders! Bij klachten kunnen we altijd in overleg met één van de fysio’s overleg plegen en/of naar hun doorsturen.

Diverse groepslessen, zoals Pilates, Pump, Spinning, Yoga en Zumba behoren ook tot de mogelijkheden evenals PT-trainingen op afspraak. Met een eigen trainer, een ½ uur of heel uur wordt je persoonlijk begeleid. Iedere dag hebben we ook core stability- trainingen van een kwartier tot een half uur! Gezamenlijk worden er grondoefeningen gedaan om het lichaam te versterken.

Persoonlijke benadering en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Het team kent iedereen die bij ons traint. Ook de gezelligheid met een kopje koffie vinden we erg belangrijk. Daarnaast zijn we ook erg gesteld op de hygiëne, waar we ook zelf voor zorgdragen!

Ons team bestaat uit de 4 vaste krachten:

  • Marjolein van Nunen; fitnessbegeleiding, core stability-trainingen die tevens ook pilates en spinninglessen verzorgd. Zij volgt regelmatig workshops en marathons om haar lessen op hoog niveau te houden. Zij heeft dan ook de status Spinning Star 3; wat betekent dat je alle opleidingen behaald hebt!
  • Mark Vos; één van de jongere trainers, die allerlei trainingen verzorgd in de fitness en gespecialiseerd is in TRX- en Pully-trainingen. Ook PT- en circuit-trainingen behoren tot zijn mogelijkheden.
  • Marijke van Rijswoud; fitnessbegeleiding, core stability-trainingen en bij haar kun je tevens terecht voor sportmassages!
  • Angela van der Corput; die tevens eigenaresse is en volledig in het team meedraait. Naast fitnessbegeleiding, PT-trainingen verzorgt zij ook een aantal pilateslessen per week.

Daarnaast nog 2 krachten ter aanvulling!

  • Anna de Visser, ex-topturnster, die in de fitness staat en een kei is in stabiliteitstrainingen op de bosu-bal!
  • Bram Vermeeren, is een leerling van het Cios, die in de fitness staat en tevens ook specifieke trainingen voor de Hockeyers onder ons geeft, omdat hij zelf ook een fanatieke beoefenaar is.

Tevens nog een aantal losse krachten die de groepslessen verzorgen.

  • Pump; Liesbeth
  • Spinning; Jeroen en Roel
  • Yoga; Karin en Mira
  • Zumba; Melanie